Yaşar Holding Ekim - Kasım - Aralık, 2017

e-bülten

SELÇUK YAŞAR RESİM MÜZESİ VE SANAT GALERİSİ’NDE AÇILIŞI YAPILAN YALÇIN GÖKÇEBAĞ SERGİSİ SANATSEVERLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sanatını doğadan bir senfoni olarak tanımlayan Yalçın Gökçebağ’ın 13 eseri Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde 14 Aralık 2017 tarihinde sanatseverlerle buluştu. Resimlerinde rengin bütüne, ince fırça işçiliğinin resme egemen olduğu sanatçının eserleri büyük beğeni topladı.

Sergi açılışına Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri ile Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen sanatseverler, akademisyenler ve Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katılım gösterirken, arkadaşı gazeteci Uğur Dündar da Yalçın Gökçebağ’ı açılışta yalnız bırakmadı.

Yalçın Gökçebağ, 15 Aralık 2017 Cuma günü Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi ile Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve sanatseverlerle söyleşi gerçekleştirdi. Yalçın Gökçebağ’ın sergisi 30 Aralık 2017 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.