Yaşar Holding Nisan - Mayıs - Haziran, 2017

e-bülten

YAŞAR EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI ÇEŞME ALTINYUNUS İŞBİRLİĞİ İLE GENÇ SANATÇILARIN ATÖLYE ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı - Çeşme Altınyunus işbirliği ile, 15 Haziran 2017’de başlayan, 6 dönem halinde ve 24 sanatçının katılımıyla planlanan atölye çalışmaları, her dönem farklı sanatçıların katılımıyla 10 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek. Resim atölyesi çalışmalarına katılan tüm sanatçılar, Altın Yunus Çeşme’nin misafiri olarak ağırlanacak.

Uzun yıllardır yaz döneminde Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen sergilerle sanatçı ve sanatseverleri ağırlayan Altın Yunus Sanat Galerileri, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da eserleri Dyo Resim Yarışması’nda ödül alan ve/veya sergilenmeye değer bulunan 24 sanatçının atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacaktır.

15 Haziran 2017’de başlayan sanat atölyelerinin ilk döneminde genç sanatçılar Birgül Ergün, Ezgi Eroğlu, Mehmet Emre ve Erhan Çelik çalışmalarını 30 Haziran 2017 tarihine kadar sürdürdü. Yapılan etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirten sanatçılara, atölye çalışmalarının bitiminde katılım sertifikaları takdim edildi.