Eğitim Bursları

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın önde gelen amacı Türkiye’nin en önemli kaynağı olan gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda üniversitelerde yüksek lisans, lisans, yüksekokul, meslek yüksekokulu, anadolu meslek, teknik ve endüstri meslek liselerinde okuyan yetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı öğrencilere, Vakfın Öğrenci Burs Yönetmeliği çerçevesinde tamamen karşılıksız burs verilmektedir. Bugüne kadar 6000’e yakın öğrencinin eğitimine katkıda bulunulmuştur.

YÜKSEK ÖĞRENİM BURSLARI

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, üniversitelerde yüksek lisans, lisans, yüksekokul ve meslek yüksekokulunda (Üniversitelerin, İşletme, İşletme Mühendisliği, Turizm İşletmeciliği, İktisat, Kimya Lisans, Kimya Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Veterinerlik, Su Ürünleri bölümleri) okuyan yetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı öğrencilere, Vakfın Öğrenci Burs Yönetmeliği kapsamında tamamen karşılıksız burs verilmektedir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvurusu Tarihi: 01 Eylül–07 Ekim 2017
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Aylık Burs Ücreti: 480.-TL

Devamı için tıklayınız

ANADOLU MESLEK, TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ BURSLARI

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Anadolu Meslek, Teknik ve Endüstri Meslek Liselerinde okuyan yetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı öğrencilere, Vakfın Öğrenci Burs Yönetmeliği çerçevesinde tamamen karşılıksız burs verilmektedir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvurusu Tarihi: 01 Eylül–07 Ekim 2017
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Aylık Burs Ücreti: 190.-TL

Devamı için tıklayınız.

Sıkça Sorulan Sorular için tıklayınız...